Auteur Topic: kompasroos verdwenen  (gelezen 38 keer)

heersje

  • Gebruiker van Leuven-Template
  • Sr. Member
  • *
  • Berichten: 93
    • Bekijk profiel
    • Weer-Weather-Meteo Vossem
kompasroos verdwenen
« Gepost op: 04 januari 2019, 14:25:47 »
beste weerkameraden,
Ik zie geen windrichting meer in het ajax dashboard. De png bestandjes zijn beschikbaar maar om een of andere reden komt de windrichting niet mee in het script en wordt er gezocht naar bv wr-nl-.png dus na het laaste streepje is de variabele leeg terwijl dat S of SSE etc moet zijn. Ik heb verder niets aan scripts veranderd recentelijk. Waar (welk bestand) moet ik zoeken naar het omgevallen bitje?

groet Jean-Paul
https://weer.heerschap.net/weather28/
« Laatst bewerkt op: 04 januari 2019, 14:43:02 door heersje »

wvdkuil

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 609
    • Bekijk profiel
    • Template Support
Re: kompasroos verdwenen
« Reactie #1 Gepost op: 04 januari 2019, 14:38:22 »
beste weerkameraden,
Ik zie geen windrichting meer in het ajax dashboard. De png bestandjes zijn beschikbaar maar om een of andere reden komt de windrichting niet mee in het script n wordt er gezocht naar bv wr-nl-.png dus na het laaste streepje is de variabele leeg terwijl dat S of SSE etc moet zijn. Ik heb verder niets aan scripts veranderd recentelijk. Waar (welk bestand) moet ik zoeken naar het omgevallen bitje?

groet Jean-Paul
https://weer.heerschap.net/weather28/

Kijk hier: https://leuven-template.eu/smf/index.php?topic=319.msg1588#msg1588

Vermoedelijk heb je je Meteobridge opnieuw gestart?

Wim
Vantage VUE / MB-Nano https://weer.sluispark.be/
Vantage VP2 / USB logger / Meteobridge https://www.weerstation-herent.be/

Support Leuven-Template at  https://support.leuven-template.eu/
Support PWS_Dashboard (HWS-Template) http://pwsdashboard.weather-template.com/

heersje

  • Gebruiker van Leuven-Template
  • Sr. Member
  • *
  • Berichten: 93
    • Bekijk profiel
    • Weer-Weather-Meteo Vossem
Re: kompasroos verdwenen
« Reactie #2 Gepost op: 04 januari 2019, 15:03:01 »
Bedankt Wim,

vermoedelijk door een MB firmware update inderdaad mijn versie is van 24 Nov. ik heb de regel aangepast zoals door jou aangegegeven en daarna in meteobridge de betreffende template opnieuw ge-up-load. Mijn roosje is terug. En volgende keer zal ik weer proberen ites verder dan de neus lang te kijken want anderen hadden het al eerder opgemerkt en opgelost.

dank JP