• English
  • Nederlands

User Tools

Site Tools


nl:settings

Installeer de Leuven-Template stap 4

  1. Kopieer de template naar uw web-site
  2. Zet de correcte lees/schrijf-rechten
  3. Test de web-server van uw web-hoster
  4. U bent nu hier
  5. Wat en hoe moet er opgeladen worden
  6. Pas het menu aan aan uw wensen
  7. Bijna klaar

Introductie: Uw eigen instellingen selecteren

De bestanden met instellingen worden gebruikt om de standaard web-site zoveel mogelijk op 1 plaats aan te passen aan uw gegevens en wensen. Op de volgende pagina's wordt u "begeleid" in het correct en in de juiste volgorde aanpassen van alle instellingen aan uw eigen specifiele situatie.

Als u al gebruik maakt van de Leuven- of Saratoga-template gaat u eerst van die website een kopie van de settings maken. Die wordt dan gebruikt om al zoveel als mogelijk de settings voor deze versie voor u alvast in te vullen. De uitleg is op de volgende tab Upgraden vanaf vorige versies

In Hoe passen we de standaard-template aan gaat u door middel van vraag-en-antwoord pagina's alle settings aanpassen aan uw specifieke situatie. Uiteindelijk genereert u dan 1 bestand wsUserSettings.php specifiek voor uw eigen omgeving. Nadat dat bestand is aangemaakt is 80% van de aanpassingen afgerond, zelfs zonder dat u 1 regel PHP heeft gezien.

Er zijn nog een paar extra "tekst"-bestanden die aangepast moeten worden met informatie over omliggende plaatsen e.d. Dit gebeurt in de tab Meer aanpassingen

Op de meeste pagina's met aanpassingen selecteert u waardes uit een "drop-down" selectie box of typt u uw waardes in een invoerveld. Het is nu nog niet echt belangrijk om te begrijpen hoe PHP instructies werken. Maar het instellingen bestand wat u straks genereert is een echt PHP bestand. Wat basis-kennis van PHP komt straks zeker van pas.

Dus u zou u ook eerst de volgende pagina kunnen lezen lezen:

Hoodstuk: Achtergrond informatieWat u moet weten voor u de settings aanpast

Bedenk wel: Gewoon hier en daar regels aan passen zonder PHP-kennis resulteert in vreemde, bijna onvindbare fouten in de website.

nl/settings.txt · Last modified: 2015/09/17 08:45 by wvdkuil